CID Informatica Diensten Home Producten en diensten CID academy Over Contact
Website
© CID Informatica Diensten 2012

Ik wil een eigen website

We bieden goede mogelijkheden voor websitebouw en hosting op basis van gedegen onderzoek. Daarom zijn wij in staat u op dit gebied twee kwaliteitsdiensten te bieden, en wel een professionele CID-maatwerkaanpak voor uw eigen website en een Web-presence via onze hosting-voorziening. dit alles tegen concurrerende prijzen Kiest u voor de CID-maatwerkaanpak dan zullen wij u per jaar 2 gratis consults bieden. Met een op maat gemaakt Content Management Systeem (CMS) kunt u ervoor kiezen om zelf informatie eenvoudig en direct actualiseren. Naar believen kunt u hiermee teksten, foto's en overige inhoud toevoegen, wijzigen of verwijderen. Maatwerk of zelf doen? Het kan ook een valkuil zijn om alles zelf te doen, en dan met name voor (startende) ondernemers. Heel veel ondernemers besteden namelijk erg veel tijd aan de onwerpfase" en het is de vraag of dit verstandig is. Vaak kost zo’n in elkaar zetten van de site maanden en maanden. Die tijd had beter besteed kunnen zijn aan ondernemen.. De omzet die zo misgelopen wordt blijkt dan penny wise and pound foolish te zijn.     
Ontwerp, bouw en onderhoud van websites   toegankelijk - flexibel - op maat gemaakt - betaalbaar - prettig in gebruik Uitgangspunt is een basiswebsite vanaf € 795 (excl. BTW) waarin u uw bedrijf of organisatie presenteert in de door u gewenste layout met teksten, plaatjes, foto's en eventueel downloads. Een eenvoudige emailfunctie is inbegrepen.
De maatwerkaanpak bestaat uit drie onderdelen: Een site van maximaal 15 pagina’s. U levert MS-Word-basismateriaal aan. Een service-contact voor het maandelijks/ per kwartaal bijwerken van uw site. Het helpen vinden van een slimme internet-toegang en van slimme hosting, maar ook van een goede webwinkel-oplossing en -lancering.
 100% maatwerk 
vraag info terug voorbeeld websites